Pia Boysen

Chefdirigent for Det Danske Pigekor.

Diplomeksamen i orgel fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1991.
Videregående studier i London og New York i sang, direktion og orgel.
Underviser og dirigent for Konservatoriets Lille Børnekor 1996-99.
Dirigent for DR Radiobørne- og Spirekor 2001-2005.
Siden 2003 chefdirigent for Det Danske Pigekor.
Underviser i børnekormetodik ved Sjællands Kirke-musikskole samt talrige stævner og kurser i hele Norden.
I årene 2010 til 2014 udgivet Børnekor med poesi og bevægelse, 1-4, i samarbejde med Margrete Enevold.
Kunstnerisk leder af Børnekorakademiet siden 2012, og gæstelærer i børnekormetodik ved Sao Paulo Universitetet i Brasilien siden 2011.
Modtog i 2012 "Gentofte Kommunes Initiativpris”.

Clara Smedegaard

Dirigent for Pigekoret

Clara Smedegaard er uddannet Cand. Musicae med pædagogisk speciale i sang og korledelse ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2006.
Hun har siden 2004 været ansat på Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun underviser i fagene stemmedannelse, hørelære og kor. Hun har grundlagt og dirigeret Sankt Annæ Spirekor i 10 år.
Clara har de sidste fem år arbejdet i DR Korskolen som fast dirigent for DR SpireKoret og assisterende dirigent i DR BørneKoret.
Foruden arbejdet med børne- og ungdomskor dirigerer Clara voksenkor og underviser på kurser, korstævner og i musikskoleregi kor og korledere.

Nina Bols Lundgren

Stemmepædagog

Nina er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med sang og pædagogik på højt niveau. Hun har undervist I over 20 år på alle niveauer og alderstrin.
Siden sin debut fra DKDMs solistklasse i ‘09, har Nina været en efterspurgt oratoriesolist og sunget med Copenhagen Phil, Odense, Aalborg, Sønderjylland og Randers Kammerorkester, medlemmer af Radio Symfoniorkestret og på Norrland’s Operaen, Sverige.
Nina havde sin operadebut i ‘08 på Den Fynske Opera, i rollen som Norina (Don Pasquale).
Hun havde sin internationale debut med New Dutch Academy i 10’.
Nina var finalist og prismodtager i 'The Mozart Singing Competition’, London ‘07.
Studier ved Susanna Eken og Barbara Bonney i Salzburg, til hvilket formål hun modtog et stort legat fra Augustinus Fonden.
Nina debuterede som Barbarina i efteråret ’16 på Malmø Operaen i den anmelderroste Le Nozze di Figaro og i foråret ’17 medvirkede hun i Mendelssohns Midsommernatsdrøm i den nye koncertsal, Malmø Live, med Malmø Symfoniorkester.

Dan Kær Nielsen

Organist i Ordrup Kirke. Akkompagnatør for Spirekorene

Dan Kær Nielsen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som pianist, kirkemusiker og sidst orgelsolist med debutkoncert 2007. Han studerede klaver hos Tove Lønskov, orgel hos Hans Fagius og Hans Ole Thers, musikteori hos bl.a Ib Nørholm og Niels Rosing-Schow samt korledelse hos Poul Emborg.

Dan blev ansat som organist i Ordrup kirke i 2010. Før da var han organist i Absalons Kirke og har også assisteret i både Holmens Kirke og Københavns Domkirke. Gennem en årrække var han dirigent for Universitetskoret Polyfoni. Han har koncerteret som både pianist, organist og korleder.
Dan har desuden komponeret en række liturgiske værker, heriblandt også værker for ungdomskor og orgel udgivet på FUK's forlag.

Mattias Branner

Pianist og akkompagnatør for Pigekoret

Mattias er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2011, hvor han var elev af docent Amalie Malling og modtog undervisning i kammermusik og akkompagnement hos bl.a. Tim Frederiksen og Friedrich Gürtler. Videregående studier i akkompagnement og repetition foretog han hos Eugene Indjic og Elene Golgevit i Paris i 2014.
Mattias har en omfattende koncertvirksomhed i Danmark som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og han har deltaget aktivt i en lang række af masterclasses, senest Det Danske Sangselskabs kursus i tyske lieder med Bo Skovhus og Andreas Haefliger (2016). Som akkompagnatør og kammermusiker har Mattias spillet koncerter i Danmark, Sverige, Frankrig og Spanien.
Mattias har været fast tilknyttet akkompagnatør for Det Danske Pigekor siden 2010. Som freelance-akkompagnatør er han desuden knyttet til DRs korskole og Det Danske Drengekor, foruden en lang række af andre kor.
Som supplement til sin udøvende virksomhed færdiggjorde Mattias sin bachelor i psykologi fra Københavns Universitet i 2016 og i 2017 påbegynder han kandidatuddannelsen i hørelærepædagogik på DKDM.

Amanda Marie Mortensen

Organist i Jægersborg Kirke

Amanda Marie Mortensen blev ansat som organist i Jægersborg Kirke i oktober 2020. Hun afsluttede sin uddannelse fra Det Kgl. Musikkonservatorium i 2018 og blev efterfølgende optaget i solistklassen samme sted hos professor Hans Fagius. Sideløbende har Amanda Marie Mortensen været konstitueret organist i bl.a. Frederiksborg Slotskirke og Grundtvigs Kirke og har jævnligt optrådt som continuospiller og akkompagnatør på orgel/klaver i forskellige koncertsammenhænge.

Lotte Toftemark

Producent og administrator

Lotte Toftemark debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1991 og var en efterspurgt pianist og kammermusiker frem til 2007, hvor hun skiftede professionelt spor. Siden da har hun arbejdet med ledelse, projektudvikling og som rådgiver.
I 2016 afsluttede hun Diplomuddannelsen i kunst- og kulturledelse.
Som producent og administrator har hun ansvar for korenes administration, kommunikation, planlægning af koncerter, rejser, korweekends m.v. samt udvikling af projekter i samarbejde med korenes dirigenter og bestyrelse.
Lotte er medlem af Grønnegaards Teatrets bestyrelse.