Medarbejdere

Pia Boysen

Chefdirigent for Det Danske Pigekor. 

Diplomeksamen i orgel fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1991.
Videregående studier i London og New York i sang, direktion og orgel.
Underviser og dirigent for Konservatoriets Lille Børnekor 1996-99.
Dirigent for DR Radiobørne- og Spirekor 2001-2005.
Siden 2003 chefdirigent for Det Danske Pigekor.
Underviser i børnekormetodik ved Sjællands Kirke-musikskole samt talrige stævner og kurser i hele Norden. 
I årene 2010 til 2014 udgivet Børnekor med poesi og bevægelse, 1-4, i samarbejde med Margrete Enevold.
Kunstnerisk leder af Børnekorakademiet siden 2012, og gæstelærer i børnekormetodik ved Sao Paulo Universitetet i Brasilien siden 2011.
Modtog i 2012 "Gentofte Kommunes Initiativpris”.

Clara Smedegaard

Dirigent for Pigekoret

Clara Smedegaard er uddannet Cand. Musicae med pædagogisk speciale i sang og korledelse ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2006.
Hun har siden 2004 været ansat på Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun underviser i fagene stemmedannelse, hørelære og kor. Hun har grundlagt og dirigeret Sankt Annæ Spirekor i 10 år.
Clara har de sidste fem år arbejdet i DR Korskolen som fast dirigent for DR SpireKoret og assisterende dirigent i DR BørneKoret.
Foruden arbejdet med børne- og ungdomskor dirigerer Clara voksenkor og underviser på kurser, korstævner og i musikskoleregi kor og korledere.

Clara Kirstine Poulsen

Dirigent for Spirekorene

Clara Kirstine Poulsen er uddannet fra Sjællands Kirkemusikskole i Roskilde i 2020-2023 med sang og korledelse. 
I sit sidste studieår assisterede hun Pia Boysen i Det Danske Spirekor og Det Danske Børnekor. 
Clara Kirstine underviser også på Himmelev Skole, Roskilde, i børnekor og musikundervisning samt Greve Musikskole i børnekor og klaver. 

Nina Bols Lundgren

Stemmepædagog

Nina er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med sang og pædagogik på højt niveau. Hun har undervist I over 20 år på alle niveauer og alderstrin.
Siden sin debut fra DKDMs solistklasse i ‘09, har Nina været en efterspurgt oratoriesolist og sunget med Copenhagen Phil, Odense, Aalborg, Sønderjylland og Randers Kammerorkester, medlemmer af Radio Symfoniorkestret og på Norrland’s Operaen, Sverige. 
Nina havde sin operadebut i ‘08 på Den Fynske Opera, i rollen som Norina (Don Pasquale). 
Hun havde sin internationale debut med New Dutch Academy i 10’.
Nina var finalist og prismodtager i 'The Mozart Singing Competition’, London ‘07.
Studier ved Susanna Eken og Barbara Bonney i Salzburg, til hvilket formål hun modtog et stort legat fra Augustinus Fonden.
Nina debuterede som Barbarina i efteråret ’16 på Malmø Operaen i den anmelderroste Le Nozze di Figaro og i foråret ’17 medvirkede hun i Mendelssohns Midsommernatsdrøm i den nye koncertsal, Malmø Live, med Malmø Symfoniorkester.

Dan Kær Nielsen

Organist i Ordrup Kirke. Akkompagnatør for Spirekorene

Dan Kær Nielsen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som pianist, kirkemusiker og sidst orgelsolist med debutkoncert 2007. Han studerede klaver hos Tove Lønskov, orgel hos Hans Fagius og Hans Ole Thers, musikteori hos bl.a Ib Nørholm og Niels Rosing-Schow samt korledelse hos Poul Emborg.

Dan blev ansat som organist i Ordrup kirke i 2010. Før da var han organist i Absalons Kirke og har også assisteret i både Holmens Kirke og Københavns Domkirke. Gennem en årrække var han dirigent for Universitetskoret Polyfoni. Han har koncerteret som både pianist, organist og korleder.
Dan har desuden komponeret en række liturgiske værker, heriblandt også værker for ungdomskor og orgel udgivet på FUK's forlag. 

Martin Seier

Pianist og organist. Akkompagnatør for Det Danske Pigekor

Martin Seier er uddannet jazzpianist ved Rytmisk Musikkonservatorium i 2009 og organist ved Sjællands Kirkemusikskole i 2013. Han studerede klaver hos Nikolaj Hess og Jakob Anderskov og orgel hos Jens. E. Christensen.

Martin arbejder som organist ved Lundehus Kirke og er desuden kapelmester i egen jazztrio. Som freelance akkompagnatør har han siden 2011 spillet for DR Korskolen under ledelse af Susanne Wendt og Clara Smedegaard. Martin har indspillet album med DR Børnekoret og medvirket i flere af DR Pigekorets julekoncerter, Skolernes Sangdag, Jul i Ramasjang og Danmark synger julen ind.

Amanda Marie Mortensen

Organist i Jægersborg Kirke

Amanda Marie Mortensen blev ansat som organist i Jægersborg Kirke i oktober 2020. Hun afsluttede sin uddannelse fra Det Kgl. Musikkonservatorium i 2018 og blev efterfølgende optaget i solistklassen samme sted hos professor Hans Fagius. Sideløbende har Amanda Marie Mortensen været konstitueret organist i bl.a. Frederiksborg Slotskirke og Grundtvigs Kirke og har jævnligt optrådt som continuospiller og akkompagnatør på orgel/klaver i forskellige koncertsammenhænge.

Astrid Kastensson Navarro-Alonso

Assisterende dirigent i Juniorkoret

Diplomeksamen i sang og sangpædagogik fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002 efter studier hos bl.a. Margrete Enevold og Tove Hyldgaard. Desuden studier i taleteknik hos bla. Anna-Lena Tideman, Anne Rosing og Sten Høgel.

I perioden 2007-21 var Astrid fastansat som sanger i DR Vokalensemblet, med hvilket hun havde en omfattende turnévirksomhed over hele Danmark, såvel som i Europa, USA og Asien. Hun har medvirket i talrige TV- og radiotransmissioner og har indspillet 10+ cd’er som solist og ensemblesanger.

Astrid arbejder desuden som korleder og sangpædagog i Rødovre Musik- og korskole.

Lotte Toftemark

Producent og administrator

Lotte Toftemark debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1991 og var en efterspurgt pianist og kammermusiker frem til 2007, hvor hun skiftede professionelt spor. Siden da har hun arbejdet med ledelse, projektudvikling og som rådgiver.
I 2016 afsluttede hun Diplomuddannelsen i kunst- og kulturledelse.
Som producent og administrator har hun ansvar for korenes administration, kommunikation, planlægning af koncerter, rejser, korweekends m.v. samt udvikling af projekter i samarbejde med korenes dirigenter og bestyrelse.
Lotte er medlem af Grønnegaards Teatrets bestyrelse.