Vi anvender cookies. Klik OK for at godkende det,

Medarbejdere

Pia Boysen

Chefdirigent for Det Danske Pigekor. 

Diplomeksamen i orgel fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1991.
Videregående studier i London og New York i sang, direktion og orgel.
Underviser og dirigent for Konservatoriets Lille Børnekor 1996-99.
Dirigent for DR Radiobørne- og Spirekor 2001-2005.
Siden 2003 chefdirigent for Det Danske Pigekor.
Underviser i børnekormetodik ved Sjællands Kirke-musikskole samt ved talrige stævner og kurser i hele Norden. 
I årene 2010 til 2014 udgivet Børnekor med poesi og bevægelse, 1-4, i samarbejde med Margrete Enevold.
Kunstnerisk leder af Børnekorakademiet siden 2012, og gæstelærer i børnekormetodik ved Sao Paulo Universitetet i Brasilien siden 2011.
Modtog i 2012 "Gentofte Kommunes Initiativpris”.

Clara Smedegaard

Dirigent for Pigekoret

Clara Smedegaard er uddannet Cand. Musicae med pædagogisk speciale i sang og korledelse ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2006.
Hun har siden 2004 været ansat på Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun underviser i fagene stemmedannelse, hørelære og kor. Hun har grundlagt og dirigeret Sankt Annæ Spirekor i 10 år.
Clara har de sidste fem år arbejdet i DR Korskolen som fast dirigent for DR SpireKoret og assisterende dirigent i DR BørneKoret.
Foruden arbejdet med børne- og ungdomskor dirigerer Clara voksenkor og underviser på kurser, korstævner og i musikskoleregi kor og korledere.

Anja Haven

Dirigent for Spirekorene  

Anja er uddannet Cand. Musicae i musikpædagogik og børnekorledelse ved Syddansk Musikkonservatorium i juni 2017.

Bachelor i Musikvidenskab fra Københavns Universitet i 2012.

Tidligere dirigent for Det Danske Drengekors Juniorkor samt dirigent og underviser af både børne- og voksenhold på aftenskoler og i musikskoleregi.

Sideløbende med arbejdet i Det Danske Pigekor, er Anja bl.a. ansat som musikpædagog og børnekorleder i Valby Søndre Sogn og som underviser i børnekor og børnekorledelse ved Syddansk Musikkonservatorium.

Nina Bols Lundgren

Stemmepædagog

Nina er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med sang og pædagogik på højt niveau. Hun har undervist I over 20 år på alle niveauer og alderstrin.
Siden sin debut fra DKDMs solistklasse i ‘09, har Nina været en efterspurgt oratoriesolist og sunget med Copenhagen Phil, Odense, Aalborg, Sønderjylland og Randers Kammerorkester, medlemmer af Radio Symfoniorkestret og på Norrland’s Operaen, Sverige. 
Nina havde sin operadebut i ‘08 på Den Fynske Opera, i rollen som Norina (Don Pasquale). 
Hun havde sin internationale debut med New Dutch Academy i 10’.
Nina var finalist og prismodtager i 'The Mozart Singing Competition’, London ‘07.
Studier ved Susanna Eken og Barbara Bonney i Salzburg, til hvilket formål hun modtog et stort legat fra Augustinus Fonden.
Nina debuterede som Barbarina i efteråret ’16 på Malmø Operaen i den anmelderroste Le Nozze di Figaro og i foråret ’17 medvirkede hun i Mendelssohns Midsommernatsdrøm i den nye koncertsal, Malmø Live, med Malmø Symfoniorkester.

Ruben Munk

Organist i Gentofte kirke. Akkompagnatør for Juniorkoret

Ruben Munk har været organist i Gentofte Kirke siden 2006. Han tog diplomeksamen fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2005. Efterfølgende havde han et studieophold i Paris. Fra 2006 - 2008 studerede han cembalo hos Lars Ulrik Mortensen og Christine Schornsheim (D). Fra 2009 - 2011 gik han i orgelsolistklassen med Hans Fagius som lærer.
Ruben Munk spiller mange koncerter både på orgel og cembalo, som kammermusiker og solist. Som dirigent har han med Christian IV Vokaleensemble opført en række af de større kirkemusikalske værker.  

Mads Damlund

Organist i Jægersborg kirke. Akkompagnatør for Børnekoret

Mads er uddannet pianist og organist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med et års studier ved Conservatoire Nationale Supérieure de Musique, Lyon.Mads er ofte brugt som akkompagnatør, bl.a. af DRs Børne- og Pigekor, og har indspillet CDer med bl.a. FUKs Landskor. Han har desuden komponeret enkelte satser for ungdomskor.Mads er desuden en flittig orgelsolist, og har bl.a. opført samtlige Buxtehudes og Bachs orgelværker ved koncertserier, samt indspillet adskillige CDer med orgelmusik.

Dan Kær Nielsen

Organist i Ordrup Kirke. Akkompagnatør for Spirekorene

Dan Kær Nielsen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som pianist, kirkemusiker og sidst orgelsolist med debutkoncert 2007. Han studerede klaver hos Tove Lønskov, orgel hos Hans Fagius og Hans Ole Thers, musikteori hos bl.a Ib Nørholm og Niels Rosing-Schow samt korledelse hos Poul Emborg.

Dan blev ansat som organist i Ordrup kirke i 2010. Før da var han organist i Absalons Kirke og har også assisteret i både Holmens Kirke og Københavns Domkirke. Gennem en årrække var han dirigent for Universitetskoret Polyfoni. Han har koncerteret som både pianist, organist og korleder.
Dan har desuden komponeret en række liturgiske værker, heriblandt også værker for ungdomskor og orgel udgivet på FUK's forlag. 

Mattias Branner

Pianist og akkompagnatør for Pigekoret

Mattias er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2011, hvor han var elev af docent Amalie Malling og modtog undervisning i kammermusik og akkompagnement hos bl.a. Tim Frederiksen og Friedrich Gürtler. Videregående studier i akkompagnement og repetition foretog han hos Eugene Indjic og Elene Golgevit i Paris i 2014.
Mattias har en omfattende koncertvirksomhed i Danmark som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og han har deltaget aktivt i en lang række af masterclasses, senest Det Danske Sangselskabs kursus i tyske lieder med Bo Skovhus og Andreas Haefliger (2016). Som akkompagnatør og kammermusiker har Mattias spillet koncerter i Danmark, Sverige, Frankrig og Spanien.
Mattias har været fast tilknyttet akkompagnatør for Det Danske Pigekor siden 2010. Som freelance-akkompagnatør er han desuden knyttet til DRs korskole og Det Danske Drengekor, foruden en lang række af andre kor.
Som supplement til sin udøvende virksomhed færdiggjorde Mattias sin bachelor i psykologi fra Københavns Universitet i 2016 og i 2017 påbegynder han kandidatuddannelsen i hørelærepædagogik på DKDM.

Lotte Toftemark

Producent og administrator

Lotte Toftemark debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1991 og var en efterspurgt pianist og kammermusiker frem til 2007, hvor hun skiftede professionelt spor. Siden da har hun arbejdet med ledelse, projektudvikling og som rådgiver.
I 2016 afsluttede hun Diplomuddannelsen i kunst- og kulturledelse.
Som producent og administrator har hun ansvar for korenes administration, kommunikation, planlægning af koncerter, rejser, korweekends m.v. samt udvikling af projekter i samarbejde med korernes dirigenter og bestyrelse.
Lotte er desuden projektudvikler ved Rued Langgaard Festival og medlem af Grønnegaards Teatrets bestyrelse.